Home Laagste Premie
Vergelijk de kosten en voorwaarden van de zorgverzekeringen in 2014. In 5 minuten kunt u volledig online een goedkope zorgverzekering afsluiten voor 2014. Wij vergelijken alle bekende goedkope verzekeraars voor de laagste premie:

Hoe bespaar ik op mijn zorgverzekering?

Dit kan op 3 manieren:
  • Kies een hoog eigen risico
  • Kies een budget basisverzekering
  • Kies geen aanvullende verzekeringen

Is het slim om goedkoop verzekerd te zijn?

Ja, als u weinig gebruikt maakt van verzekeringen. De duurdere verzekeringen zijn alleen interessant als u het echt nodig heeft. Verzekeren kost geld: assurantiebelasting (21%), administratiekosten, personeelskosten voor de verzekeraar. Hoe minder hoe goedkoper.

Is een tandartsverzekering verstandig?

Alleen als u vaak hoge tandartskosten heeft en 2 keer per jaar naar de tandarts gaat. Let op dat tandartsverzekeringen meestal alleen tot een maximum van 500 euro vergoeden (of minder). Hierboven betaalt u zelf. Een tandartsverzekering dekt hiermee niet grote onverwachtse kostenposten.

Is een budget basisverzekering verstandig?

Ja, als u bijna nooit in een ziekenhuis komt en het niet erg vind om geen vrije zorgkeuze te hebben. Als u geen vrije zorgkeuze hebt, dan loopt u een risico dat het ziekenhuis om de hoek niet volledig gedekt is maar bijvoorbeeld 75%. U zult misschien wat extra moeten reizen naar een ziekenhuis. Ook in het buitenland heeft misschien niet volledige dekking. Het is een afweging voor u: lagere kosten of iets betere dekking.

Uitleg Online Afsluiten

Hoe sluit ik een zorgverzekering online af?
De zorgverzekeringen die u vindt op deze website zijn allemaal online aan te vragen. Zodra u bent geaccepteerd ontvangt u per post of email een bevestiging.

Is online afsluiten veilig?
Ja, elke online aanvraag wordt versleuteld (https), en uw gegevens worden bij wet volledig vertrouwelijk behandeld.

Vragen?

Stel ons uw vraag