over-ons

Wie we zijn

Zorgverzekeringenafsluiten.nl is een gespecialiseerde zorgverzekeringvergelijkingssite. NetCapital.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van de site. Naast het beheren van deze site is NetCapital ook actief op de gebieden: wintersport, vliegtickets en enkele Startpaginadochters.

Missie

Als doel heeft Zorgverzekeringenafsluiten.nl het zo eenvoudig en toegankelijk aanbieden van informatie waarop consumenten zelf kunnen kiezen voor de beste zorgverzekering. De structuur en opbouw streeft na dat iemand zelf bepaalt op basis van zijn eigen voorkeuren wat voor hem de beste kaart is. Zorgverzekeringenafsluiten.nl probeert zo weinig mogelijk een eigen voorkeur te geven en geeft altijd een overzicht met meerdere aanbieders.

Toekomstplannen

Zorgverzekeringenafsluiten.nl is nog niet af. Er wordt continu gewerkt om de teksten te controleren en waar mogelijk te verbeteren. Ook aan het ontwerp wordt regelmatig gesleuteld. Het aanbod van zorgaanbieders neemt geleidelijk toe, maar we bieden nog steeds niet het volledige aanbod van zorgaanbieders. Uiteraard is er ook een afweging tussen volledigheid en eenvoud.

Suggesties of opmerkingen?

Zorgverzekeringenafsluiten.nl wil graag jouw of uw mening horen. Schroom niet als u tegen een fout aanloopt of de site u tegenvalt. De site is op veel punten al aangepast na aanleiding van suggesties van anderen. Neem dus a.u.b. contact met ons op.

Adverteren?

Zorgverzekeringenafsluiten.nl biedt verzekeraars de mogelijkheid om hun product te tonen aan een groot publiek. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Bezoek en Postadres

Zorgverzekeringenafsluiten.nl is als bedrijf in het KvK geregistreerd onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 47
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL853008280B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 58369465
Fax nr: 0848316428
Email: dirk.folkerts@netcapital.eu


Het heeft geen zin om adreswijzigingen of aanvragen door te sturen. Deze worden namelijk niet behandeld door Zorgverzekeringenafsluiten.nl. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar. Deze behandelen uw gegevens vertrouwelijk en zullen daarom derden nooit zomaar inzicht geven in uw klantgegevens.

 

dlfolkerts@yahoo.com