Dienstverlening

Wie zijn wij?

Dit is een portal vergelijkingssite, gemaakt door het internetbureau Netcapital. Wij ordenen productinformatie op basis van algemeen toegankelijke informatie die te vinden is op de websites van de vermelde financiële dienstverleners.
We zijn geen financieel adviseur en hebben geen inzicht in de aanvraagprocedure of het beheer van uw verzekering. U kunt deze website alleen gebruiken als aanvulling op uw zoektocht naar het zelf regelen van uw verzekering. Voor vragen over uw verzekering dient u zich altijd te wenden tot de desbetreffende verzekeraar.

Wat doen wij voor u?

Via deze website kunt u verschillende financiële producten met elkaar vergelijken. Wij gebruiken hiervoor algemeen toegankelijke informatie die te vinden is op de websites van de verschillende aanbieders. De informatie die wij tonen is slechts een selectie van alle beschikbare informatie. U dient zelf alle relevante informatie te lezen, zoals de algemene voorwaarden, voordat u een product aanvraagt.

Om een goede vergelijking te kunnen maken dient u zelf eerst te bepalen wat belangrijk voor u is. Vervolgens kunt u meerdere interessante producten bekijken en onderling met elkaar vergelijken. Bepaal daarna zelf het voor u meest interessante product. Het aanvragen geschiedt altijd op de website van de door u geselecteerde aanbieder.
Wij bemiddelen niet tijdens de aanvraagprocedure en hebben geen inzicht in uw klantgegevens. Het aanvragen van het product doet u zelf en hiervoor bent u dus zelf volledig verantwoordelijk.

Als u vragen heeft over een bepaald product, dient u zich te wenden tot de desbetreffende verzekeraar. Dit is uw vaste aanspreekpunt voor uw product.
Deze website levert u geen financieel advies, maar u kunt ons uiteraard wel algemene vragen stellen.

Hoe volledig is onze vergelijking?

In onze vergelijking nemen we niet alle producten mee. Op dit moment vergelijken we naar schatting 70% van alle Nederlandse zorgverzekeringen. Voor ongeveer 50% van de producten die we vergelijken ontvangen wij een vergoeding. Wij vergelijken dus zowel de producten van de aanbieders waarmee we contracten hebben als andere aanbieders waarvan wij vinden dat zij een plek op de website verdienen. Wij werken samen met onder andere de volgende aanbieders: Anwb, Hema, Fbto en Zelf.

Welke aanbieders vergelijken we niet?

De verzekeringen die ontbreken zijn vooral de kleinere verzekeraars zoals DSW of prolife.

Daarnaast vergelijken wij geen verzekeringen voor specifieke doelgroepen zoals studenten.

Hoe vergelijken wij?

Om de vergelijking voor onze producten te kunnen maken, dient u zelf eerst te bepalen wat belangrijk voor u is. U kunt via zoektermen of productcategorieën tot een aantal producten komen en deze kunt u vervolgens onderling vergelijken. Wij tonen zoveel mogelijk producten die op uw zoektocht aansluiten. De volgorde van weergave gebeurt altijd op basis van de match met de gekozen zoekterm, kwaliteit en de populariteit van het product. De populariteit wordt voornamelijk bepaald op basis van het aantal aanvragen. We sorteren ook op kwaliteit om ook rekening te kunnen houden met de waarderingen van bestaande gebruikers, het aantal klachten over het product en andere inzichten.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van verzekeringen?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor bijna altijd een éénmalige vergoeding van de verzekeraar indien wij een contract hebben afgesloten met deze aanbieder. Bij sommige aanbieders geldt een vergoeding per doorgeschakelde bezoeker.

Hoe waarborgen we onze onafhankelijkheid?

Deze website tracht met zoveel mogelijk aanbieders afspraken te maken en de verschillen in vergoeding klein te houden om zo de onafhankelijkheid te waarborgen.

dlfolkerts@yahoo.com